Op werkdagen voor 6:00 uur besteld morgen in huis Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50 Bezoek en afhaaladres Service, advies en Garantie

Vijvernetten | Vijvernet kopen tegen reigers en bladeren?

In de herfst vallen er veel bladeren die u niet in de vijver wilt hebben. Het grootste nadeel van blad in de vijver is dat het de algengroei in het voorjaar stimuleert. Bladeren gaan in de vijver liggen rotten en schimmelen waardoor er verkeerde stoffen in de vijver terecht komen. Hierdoor krijgt u veel algengroei in het voorjaar. Een afdeknet te koop op uw vijver heeft ook nog een ander groot voordeel; het beschermt ook nog eens de vissen tegen reigers. In de winter zijn de vissen in de vijver vaak minder actief waardoor ze een gemakkelijke prooi zijn voor de reiger. Een net over vijver spannen is ideaal zodat de reigers niet bij uw vissen komen.

 

fijnmazig vijvernet  Netten 8 meter breed 1  Netten 12 meter breed 1  Netten 20 meter breed 1  bevestiging

 

10procent herfst video

Ons gamma bestaat uit duurzame vijvernetten die een lange levensduur hebben. Onze net over de vijver nemen geen vocht op, daardoor kunnen ze ook niet schimmelen. Wij hebben netten in ons assortiment die vijvernet zwart en zwart/groen zijn. Hierdoor ziet u de netten nauwelijks op uw vijver liggen. Onze netten hebben we opgedeeld in basis, plus en pro afdeknetten. Regenton, Deze netten zijn van verschillende kwaliteit, dit kunt u terug vinden in de grams per m2. Onze grote netten 10, 15 en 20 meter breed zijn van zware kwaliteit. Deze zijn ook nog eens zeer goed te gebruiken als vogelnetten of fruitnetten.

 

Graag onze netten in het éçht bekijken?

 

Maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur

Zaterdag van 08.30 uur tot 12.00 uur.

 

Adres: TEGAPO, Apeldoornseweg 93b, 6731SB Otterlo

 

TEGAPO Otterlo

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl

Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur, Zaterdag 08.30 - 12.00 uur

Partners BM winkels 1

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Vijvernetten.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.